Supruga ga više ne može trpjeti: Brak Alena Vitasovića pred krahom

0
Alen Vitasović
Alen Vitasović

Čaša se prelila. Odnosi Alena Vitasovića i supruge na staklenim su nogama. "Ja i žena nismo u nekim bajnim odnosima. U svakom braku ima uspona i padova, ali za sada se ne rastajemo. To vam je činjenica", rekao je pjevač za RTL.

No stvari su vrlo ozbiljne. Po kuloarima se šuška da ne žive više pod istim krovom. "Nešto sam ja kod nje, nešto ona kod mene. To se je malo, kako da kažem, poremetili su se odnosi, ali mislim da će se to riješiti. To je jedan naš interni dogovor i ne bih sad, ne volim da se to širi bezveze, ali sad je već gotovo. Kad je došlo do vas, gotovo je", kazao je Vitasović.

Nada se Alen izglađivanju odnosa, no bit će teško. Njegovu ljubav prema alkoholu i boemskom načinu života, priča se, supruga više ne može tolerirati.

"Problema ima više. Brak je jedna složena situacija, ne znam jeste li vi ikad bili u braku. Treba biti puno kompromisa, razumijevanja. Ja i moja supruga smo preko 20 godina zajedno i naravno da ponekad dolazi do nerazumijevanja i nepoštivanja jedno drugoga", priznao je Alen.

Da je brak Vitasovićevih u krizi, moglo se naslutiti i prema Alenovim objavama na Facebooku. U jednom je postu za sebe napisao da je pun mana, ali čovjek s dušom. Da je izgubio puno lažnih prijatelja, ali i obitelj i suprugu. Uz fotografije djece znao je napisati kako su mu sin Ivan i kći Mia jedini razlog za život. Vidljivo je da su djeca jako bliska s ocem jer mu na profilu često ostavljaju lijepe poruke i fotografije. Najviše zbog njih bi rastavu braka izbjegao.

"I to je za ljude, rastava braka je za ljude, ali za sada nam to nije u planu iako smo često razgovarali o tome. Kad dođe do nekih problema i nesuglasica, i razgovaraju ljudi, razgovaraju o svemu. Djeca su nam već velika, tako da to ne bilo nešto čak ni posebno strašno", otkrio je Vitasović.

Alen je često isticao kako mu je obitelj najveća potpora u nastojanjima da ne pije, a vidljivo je i koliko pati zbog razdvojenosti od njih.

Bračni par Vitasović u rujnu bi trebao proslaviti 20 godina braka. Naravno, ako uspiju prevladati ovu do sada najveću krizu njihove ljubavi, donosi RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa