Započeli Dani otvorenih vrata Politehnike Pula

0
Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika Pule
Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika Pule

Započeli su Dani otvorenih vrata Politehnike Pula, čiji je cilj približavanje rada ove ustanove svim građanima i budućim studentima. Svima koji su zainteresirani za studij politehnike manifestacija će u dva dana ponuditi brojne radionice i predavanja o zanimljivim temama, a predbilježbe za upis u novu akademsku godinu bit će moguće od 27. ožujka.

Osim stručnog vodstva Politehnike Pula, svečanom otvorenju Dana otvorenih vrata nazočili su i istarski župan Valter Flego te zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci.

Puh Belci čestitala je profesorima i studentima na uspješnom radu te im u ime Grada Pule zahvalila što pomažu pri brendiranju Pule kao studentskog  grada. Pozvala je sve mlade osobe željne znanja da dođu studirati u Pulu koja zaista može ponuditi širok spektar kvalitetnih studijskih programa, s čime  se složio i Flego naglasivši kako je glavni potencijal ove regije upravo - znanje.

Visoka tehničko-poslovna škola Politehnika Pula ove godine, osim 15 uspješnih godina djelovanja, ima još razloga za slavlje - broj studenata iz godine u godinu se povećava, uređuju se nova predavaonica i laboratoriji, sve se više proširuje međunarodna suradnja Politehnike s drugim ustanovama te se uvode i dva nova studijska programa, naveo je vršitelj dužnosti dekana Davor Mišković. Trenutno na Politehnici studira oko 200 studenata, a očekuje se da bi se njihov broj ove godine mogao udvostručiti.

Istarski župan Valter Flego
Istarski župan Valter Flego

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa