Valamar i ove godine poklanja djeci ljetovanje na Jadranu

0
Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci prošlog ljeta besplatno su boravili u Valamarovom hotelu Miramar u Rapcu
Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci prošlog ljeta besplatno su boravili u Valamarovom hotelu Miramar u Rapcu

U okviru društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviera poziva javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj da do 19. travnja prijave svoje projekte za dva nacionalna programa donacija: „Tisuću dana na Jadranskom moru“ i „Volimo Jadransko more“.

U sklopu nacionalnog programa "Tisuću dana na Jadranskom moru", Valamar Riviera omogućit će tisuću dana boravka u svojim objektima na Jadranu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djecu s posebnim potrebama, koja će zajedno sa svojim voditeljima, odnosno stručnim pratiteljima boraviti na moru, u nekoj od Valamarovih destinacija od Istre i otoka Krka do Dubrovnika. Ove godine prednost će imati djeca koja nikada nisu ljetovala na Jadranskom moru.

Projekt „Volimo Jadransko more“

Drugi program pod nazivom „Volimo Jadransko more“ odnosi se na odabir najboljih ekoloških projekata namijenjenih zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja, te podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša unutar zajednice. 

Detaljnije informacije i prijavnice za ove natječaje nalaze se na internetskim stranicama www.valamar.com/hr/donacije i www.riviera-adria.com.

Nacionalni program donacija “Tisuću dana na Jadranskom moru“ i “Volimo Jadransko more“ su nositelji društveno odgovornog poslovanja u Valamaru, ali predstavljaju samo jedan dio svih društveno odgovornih aktivnosti kompanije. Putem više od 100 pojedinačnih donacija i pružanja humanitarne pomoći lokalnim zajednicama i udruženjima u svim našim destinacijama, kroz 20-ak sponzorstava u okviru raznih sportskih, kulturnih i drugih događanja od Istre i otoka Krka do Dubrovnika, Valamar aktivno sudjeluje u projektima koji pomažu razvoju destinacija.

Valamar Riviera iz godine u godinu sve više pažnje posvećuje upravljanju otpadom, obnovljivoj energiji i očuvanju prirodnih resursa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa