Pazinjanka prekrasnog glasa ide dalje: Iva u polufinalu showa The Voice

0
Iva Gortan iz Pazina (lijevo)
Iva Gortan iz Pazina (lijevo)

U emisji emitiranoj 11. travnja u polufinale showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” plasiralo se osmero pjevača, među kojima i Iva Gortan iz Pazina. Ostali polufinalisti su: Marin Jurić Čivro, Dino Petrić, Nina Kraljić, Mateo Resman i Ana Opačak.

U ovoj emisiji nastupilo je dvanaestero natjecatelja, po troje iz svakog tima. I ovoga puta, za četvero njih je natjecanje završilo. Gledatelji HTV-a i slušatelji Hrvatskog radija, telefonskim su glasovanjem spasili po jednog natjecatelja iz svakog tima. Među preostalih dvoje mentor je odlučio koga vodi u polufinale.

Iva Gortan je nastupila kao prva iz tima Ivana Dečaka i otpjevala pjesmu „Gdje Dunav ljubi nebo” Josipe Lisac. Ivan je kazao da je nastup bio fenomenalan i da je sjajno prenijela emocije te da je bilo čarobno.

Nakon Ive, Marin Jurić Čivro izveo je pjesmu „Soldier of Fortune” grupe Deep Purple, a Elena Stella je otpjevala pjesmu „Creep” grupe Radiohead u verziji sastava Vintage Soul Radiohead Cover i Karen Marie.

Gledatelji i slušatelji svojim su glasovima spasili Marina, a Dečak se odlučio za Ivu. Rekla je da to nije očekivala, izvan sebe je i mnogo joj znači. Prolazak joj je još jedna prilika da se okuša u novoj pjesmi i proživi ju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa