Istra kao filmska destinacija: U Rovinju snimana reklama za Danone jogurte

0
Reklama snimana u Rovinju namijenjena je ruskom tržištu
Reklama snimana u Rovinju namijenjena je ruskom tržištu

Romantične vizure Rovinja prošlog su vikenda poslužile kao kulise za snimanje reklame o Danone jogurtima namijenjene ruskom tržištu. U organizaciji poduzeća „Istrian Film Productions“ iz Rovinja i „Red production“ iz Bribira, te uz terensku asistenciju i logističku pomoć odrađenu od strane poduzeća Istra Inspirit rovinjska se riva vratila u 50-e godine prošlog stoljeća i potpuno okupirala pozornost brojnih prolaznika.

Šarenilo cvijeća i Vespi, te brojni glumci i statisti odjeveni u odjeću iz 50-ih godina pružili su Rovinju dašak prošlih vremena čije će konture uskoro krasiti reklamu za jogurte Danone, koju je naručila ruska reklamne agencije.

U dvodnevnom je snimanju reklame sudjelovalo ukupno preko 70 ljudi u organizaciji i na terenu: od redatelja, glumaca, snimatelja, statista, ekipe za catering, scenografa i kostimografa do lokalnih ugostitelja i slastičara.

Ovo je već druga reklama snimana u produkciji poduzeća „Red Production“ i „Istrian Film Productions“ u posljednjih nekoliko mjeseci, a prethodna je snimana na Brijunima.

Romantična obala i pitoreskna mjesta iz unutrašnjosti Istre zasigurno će i u budućnosti poslužiti kao najljepša scenografija nekom filmu ili reklami, a snimanjem ove reklame ponovno su se pokazali veliki potencijali kojima se Istra može snažno profilirati kao filmska destinacija, što i jest cilj Istarske filmske komisije koja će se uskoro i službeno oformiti. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa