Osnovana podružnica Kluba mladih IDS-a Ližnjan: Predsjednica Lana Čačić

0
Lana Čačić
Lana Čačić

Klub mladih IDS-a, 20. travnja osnovao je podružnicu u Ližnjanu. Na osnivačkoj skupštini općinske podružnice Kluba mladih IDS-a Ližnjan, za predsjednicu je jednoglasno izabrana Lana Čačić.

Za ostale članove predsjedništva općinske podružnice KM IDS-a Ližnjan izabrani su: Tijana Živko, Goran Štimac, Julijan Mirković, Goran Đuričkov, Nenad Raponja, Davor Serbus, Robi Grdić i Denis Škrinjar.

Novoizabrana predsjednica općinske podružnice KM IDS-a Ližnjan Lana Čačić zahvalila se na iskazanom povjerenju, te je čestitala novoizabranim članovima predsjedništva.

„Nadam se kvalitetnom zajedničkom radu i vjerujem da ćemo u ovom mandatu radit na razvijanju politika za mlade te vjerujem kako ćemo moći i znati zastupati interese mladih ljudi, te ćemo se sukladno tome zalagati za pružanje prilike mladim ljudima koji žele raditi na stvaranju kvalitetnijeg okruženja u svojim lokalnim zajednicama“, kazala je.

Pored toga, napomenula je, glavni prioriteti će zasigurno biti širenje članstva, povećanje vidljivosti organizacije u javnosti, te rad na educiranju postojećih i novih članova. Predsjednik KM IDS-a Vili Rosanda izrazio je zadovoljstvo povodom osnivanja podružnice KM IDS-a Ližnjan, ali i brojem mladih ljudi koje već na startu okupljaju.

Rosanda je ustvrdio: „Podružnica Ližnjan raste i razvija se, što mi je posebno drago, a osnivanje podružnice Kluba mladih Ližnjana doprinijeti će daljnjem razvoju i jačanju politika za mlade na tom području“.

Na osnivačkoj Skupštini prisustvovali su predsjednik Općinske podružnice IDS-a Ližnjan Saša Škrinjar, predsjednik KM IDS-a Vili Rosanda, članica predsjedništva KM IDS-a Barbara Ljevar i predsjednik ZP-a Puljštine Massimo Brajuha.  

Vili Rosanda
Vili Rosanda

Članovi predsjedništva Općinske podružnice Kluba mladih IDS-a Ližnjan
Članovi predsjedništva Općinske podružnice Kluba mladih IDS-a Ližnjan

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa