Matea Hohnjec u srijedu odlazi u zatvor: Teško mi je, ali sam hrabra

0
Foto: Story.hr
Foto: Story.hr

Starleta Matea Hohnjec, sestra poznatije Stefany Hohnjec, 29. travnja pristupit će lišavanju slobode u zatvoru Remetinec. Dan je to kada je Matea zakonski dužna prijaviti se na izdržavanje jednogodišnje kazne zatvora. „Pokušavam biti hrabra, još zasada i jesam hrabra, ali svakim trenutkom je sve teže“, rekla je Matea za Story.hr ispijajući jednu od svojih posljednjih kava na slobodi te upijajući sunčeve zrake na Cvjetnom trgu.

Ljubav joj se dogodila prije tek mjesec dana pa još sramežljivo govori o novom osloncu u ovim teškim životnim trenucima. Odala je kako je riječ o 35-godišnjem Marku iz Zagreba, koji je davno živio u Španjolskoj, a ona će čim izađe na slobodu novu životnu sreću potražiti upravo u toj europskoj zemlji.

„Ako me Marko bude čekao, a vjerujem da hoće, odmah napuštam Hrvatsku i idem gdje je bolje!“, uvjerena je Matea Hohnjec. Zatvorsku kaznu u trajanje od jedne godine Matea je dobila zajedno sa, sada već bivšim suprugom, Josipom Nikićem. Osuđeni su jer je tadašnji par omogućio 18-godišnjoj Tei Drakulić drogiranje u njihovom stanu, a djevojka je od posljedica konzumiranja psihoaktivne droge tamo i preminula. Starleta, unatoč skorom zatvoru, ponovno je zaljubljena i ima novog dečka.

Podršku Matei pruža i starija sestra Stefani Hohnjec, bivša miss sporta. „Stefani i moja majka su uz mene, iako Stefani sada vodi novi život. Zaposlila se u telekomunikacijama i okrenula se više vjeri nego prije, tu je ipak za mene kada mi treba“, rekla je Matea Hohnjec. Koliko voli svoju stariju sestru očito je iz njezine tetovaže na desnoj podlaktici, piše Story.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa