Gradonačelnik Pule Anelidima čestitao 50. rođendan

0
Boris Miletić s Anelidima
Boris Miletić s Anelidima

U povodu 50. rođendana Anelida članove ove legendarne pulske grupe primio je 29. travnja pulski gradonačelnik Boris Miletić. Gradonačelnik je čestitao Anelidima na ustrajnosti i sjajnih pedeset godina stvaranja te zaželio im mnogo sreće u daljnjem radu, istaknuvši da su Anelidi simbol grada Pule, svojevrsna institucija pjevanja, zabave i veselja.

Članovi Aldo Spada, Bruno Zahtila, Claudi Vlacci i Dragan Racan zahvalili su se gradonačelniku Miletiću na dosadašnjoj potpori Grada Pule dok im je gradonačelnik iskazao zahvalnost na dobroj zabavi koju već godinama pružaju svim generacijama Puljana. Napomenuo je kako je upravo glazba hobi kojim se i sam bavi u trenucima slobodnog vremena.

Anelidi će svoju 50. godišnjicu obilježiti koncertom koji će se u sklopu Dana Grada Pule održati idućeg utorka, 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula.

Idejni začetnik ovog projekta koji se provodi od 2010. godine Daniel Sponza kazao je kako se popularnost Anelida ugleda u tome što su građani u svega sat vremena preuzeli sve slobodne ulaznice za koncert koji Grad organizira kao poklon svojim građanima.

 Uz Anelide, nastupit će glazbenici koji su s njima najviše surađivali u proteklih pola stoljeća, a kao zvijezda večeri na pozornici će se pridružiti i Tony Cetinski. Voditelj programa je Drago Orlić, koji će predstaviti i ostale izvođače, među kojima se ističu Vesna Nežić Ružić, Lidija Percan, Sergio Pavat, Bruno Krajcar, zbor Zaro, In vino veritas, Mirko Cetinski, Nataša Dragun i Samanta Stell te Folklorno društvo gradišćanskih Hrvata Harmonia.

Na prijemu za Anelide kod Borisa Miletića
Na prijemu za Anelide kod Borisa Miletića

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa