Istarski SDP: Smijenjeni Maja Šarić i Serđo Popović

0
Danijel Ferić, Maja Šarić i Peđa Grbin
Danijel Ferić, Maja Šarić i Peđa Grbin

Na IX. Konvenciji županijske organizacije SDP-a Istarske županije, održanoj 16. svibnja, delegati nisu prihvatili izvješće o radu županijske organizacije u proteklom razdoblju te stoga nisu ukazali povjerenje Maji Šarić za daljnje vođenje županijske organizacije. Također, delegati nisu ukazali povjerenje Serđu Popoviću za daljnje obnašanje dužnosti člana predsjedništva županijske organizacije, priopćeno je iz SDP-a uz opasku da će se izbor novog predsjednika „izvršiti temeljem odluka nadležnih stranačkih tijela“. Serđo Popović je inače predsjednik Foruma mladih istarskog SDP-a, koji je nedavno javno podržao sada već bivšu predsjednicu. 

„Milanovićeva Vlada je za građane Istre učinila najviše od svih dosadašnjih vlada“

„Delegati Konvencije pružili su i snažnu potporu Vladi RH u njenom radu i nastavku rješavanja problema građana kako bi od tih istih građana u VIII. izbornoj jedinici tražili povjerenje za još jedan mandat ove Vlade, Vlade koja je za građane Istre učinila najviše od svih Vlada do sada“, priopćio je nakon Konvencije Danijel Ferić, potpredsjednik županijske organizacije SDP-a.

Na kraju Konvencije, SDP-ovi gradonačelnici i načelnici u Istri održali su prezentaciju na temu „Jačanje lokalne samouprave“ gdje su prezentirani SDP-ovi projekti u lokalnim sredinama te je ukazano na ulogu i značaj lokalne samouprave u svakodnevnom životu građana. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa