IDS uvjerljivo pobijedio na izborima za mjesne odbore u Pazinu

0
Valter Žgrablić, Dragan Šipraka i Davor Sokolić
Valter Žgrablić, Dragan Šipraka i Davor Sokolić

Uvjerljiva pobjeda IDS-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora Pazina pokazuje da je pazinski IDS jaka, stabilna i organizirana stranka spremna za odgovorno obnašanje vlasti, naravno u suradnji s građanima, izjavio je predsjednik pazinskog IDS-a Dragan Šipraka na konferenciji za medije održanoj 18. svibnja.

Predsjednik Gradske podružnice pazinskog IDS-a istaknuo je da je ovaj izvrstan izborni rezultat „potvrda da radimo dobar posao u gradu i u mjesnim odborima, te da je odraz našeg dosadašnjeg rada i dokaz da su građani zadovoljni i načinom i radom funkcioniranja mjesnih odbora“.

Šipraka je naveo da je IDS, prema službenim podacima Povjerenstva za izbor članova Vijeća mjesnih odbora Grada Pazina, u 11 mjesnih IDS pobijedio u njih 8.

- IDS ima većinu u svim mjesnim odborima, od čega u osam mjesnih odbora samostalno a u preostalim spreman je za suradnju na dobrobit svih građana Pazina.

Šipraka je napomenuo da na ovim izborima IDS kandidirao brojna nova imena, što dovoljno govori da se kao stranka razvija te da je uvijek spremna na promjene.

- Naše liste smo kandidirali u svim mjesnim odborima gdje se mora poboljšati komunikacija i zajedništvo na dobrobit svih naših građana, a tamo gdje su MO kvalitetno bili na usluzi građana, neovisno o političkoj opredijeljenosti, imali smo članove IDS-a na nezavisnim listama.

Potpredsjednik podružnice IDS-a Davor Sokolić je kazao da je zadovoljan rezultatima ustvrdivši da je bit rada mjesnog odbora rad za dobrobit zajednice i naših građana. Ukazavši nam povjerenje, istaknuo je Sokolić, građani su potvrdili i da su zadovoljni sa našim radom. Valja naglasiti da je izlaznost veća nego prije četiri godine, što znači da su naši sugrađani prepoznali naš rad. Trudit ćemo još više kako bi poboljšali naš rad da za četiri godine bude još veća izlaznost.

Valter Žgrablić, nositelj liste grupe građana u MO Zabrežani, koji je imao podršku IDS-a, napomenuo je kako je vrlo zadovoljan dosadašnjom suradnjom s IDS-om i gradskom upravom te je izrazio uvjerenje da će se ta suradnja nastaviti.

Na kraju, predstavnici IDS-a Pazin, na čelu s predsjednikom Draganom Šiprakom zahvalili su se svim građankama i građanima na ukazanom povjerenju te svima koji su pridonijeli ovom velikom uspjehu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa