Tuliju Demetliki dres NK Rijeka s brojem 60

0
Na prijemu za sudionike Kvarnerske rivijere
Na prijemu za sudionike Kvarnerske rivijere

U povodu Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira Kvarnerska rivijera, koji se održava od 8. do 10. lipnja, gradonačelnik Tulio Demetlika upriličio je tradicionalni prijem za sudionike labinske skupine.

Klub Hellas iz Verone predstavljali su menadžer Vito Bullo i trener Andrea Vitali, iz mađarskog Debrecena VSC došli su menadžer Zoltan Szalanczi i kapetan ekipe Balint Icartil, nigerijsku nogometnu Ademiju Abuja njezin voditelj Božidar Matijević, tajnik Kumbi Titiloje i član odbora Buba Sani, a domaćina, NK Rudar, predstavljali su njegov počasni predsjednik i začetnik Kvarnerske rivijere Toni Gregorić, tajnik Dario Milevoj i član organizacijskog odbora natjecanja Elvis Uravić.

Gradonačelnik je uzvanicima poželio dobrodošlicu i ukratko ih upoznao s poviješću grada. Gosti su pohvalili smještaj u rabačkim hotelima, ljepotu plaža i dobru hranu. Mađari su Demetliki poklonili zastavicu svog kluba, Talijani dres, a domaćini prigodni uokvireni dres NK Rijeke s brojem 60 budući da je Labin ove godine domaćin Kvarnerske rivijere po šezdeseti put. 

Toni Gregorić je podsjetio na svoju nedavno izdanu knjigu „Kvarnerska rivijera – labinska skupina – mojih 55 godina“. Ovom prilikom istaknuo je da igrači Rudara na turniru nikada nisu razočarali, da su mnogi klubovi tražili da ih ponovo svrstaju u labinsku skupinu zbog dobre organizacije i da su u Labinu igrale ekipe sa svih kontinenata. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa