Porečan uhvatio Mađara koji mu je provalio u stan

0
Foto ilustracija
Foto ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad troje mađarskih državljana, 23-godišnjakom, 39-godišnjakom i 52-godišnjakinjom, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe. 

Naime, 10. lipnja oko 21 sat, 56-godišnji vlasnik je došao do svoje obiteljske kuće u Ulici Rade Končara u Poreču te je u kući uočio nepoznatog muškarca. Kada je muškarac izašao na balkon i primijetio vlasnika, počeo je bježati, no 56-godišnjak ga je sustigao i zadržao do dolaska policijskih službenika. Utvrđeno je da se radi o 23-godišnjem mađarskom državljaninu, koji je uhićen, a u blizini mjesta događaja zatečeni su i 39-godišnjak i 52-godišnjakinja, koji su također uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u počinjenju kaznenog djela.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 11. lipnja u večernjim satima, osumnjičeni su privedeni pritvorskom nadzorniku PU istarske, a policijski službenici nastavljaju tragati za još jednim muškarcem, kojeg se sumnjiči da je sudjelovao u počinjenju navedene provale.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa