Jakovčić: List laže gdje god stigne

0
Franz List
Franz List

Povodom objave rješenja pazinske ispostave Općinskog suda u Puli prema kojem je strani poduzetnik Georg List izgubio spor protiv Županijske organizacije za ruralni razvoj Istre (AZRRI) zastupnik IDS-a u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić obratio se javnosti.

Općinski sud je utvrdio da je gospodin List u više navrata pred sudom iznosio neistine te je njegova tužba odbačena..

Jakovčić podsjeća kako je upozoravao javnost da se radi o sumnjivom poduzetniku. Poručuje da jedva čeka priliku da se s Georgom Listom suoči pred sudom te da će u tom sporu ići do kraja. Jakovčić naglašava da neće dopustiti g. Listu, koji laže pred sudom, da u pitanje dovodi njegov ugled i kredibilitet u Europskom parlamentu.

"Nije moj običaj komentirati sudske odluke pa to neću učiniti ni ovom prilikom. No, želim podcrtati činjenicu da je gospodin List, kako stoji u sudskom rješenju, tijekom postupka pred sudom u više navrata iznosio potpune neistine. Narodski rečeno, lagao je! Osoba koja je spremna lagati na  sudu  nedvojbeno je spremna lagati svakodnevno, na svakome mjestu i u bilo kojim okolnostima. I ranije sam hrvatsku javnost upozoravao  da se radi o vrlo sumnjivom poduzetniku. Sada je to još jednom potvrđeno.  Zato još jednom poručujem kako jedva čekam da se s gospodinom Listom suočim pred sudom. U tom ću slučaju ići do kraja i tražiti svoju zaštitu. Neću dozvoliti da gospodin. List, koji laže na sudu, dovodi u pitanje moj ugled i kredibilitet u Europskom parlamentu", poručio je Jakovčić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa