Grožnjana grada: Poslušajte pjesmu Alena Vitasovića i Šćika!

0
Alen Vitasović i Šćike
Alen Vitasović i Šćike

Šćike i Alen Vitasović su 21. lipnja pred brojnim posjetiteljima u Cafe baru Enigma u Potpićnu održali promociju svoje nove singl pjesme i spota pod nazivom „Grožnjana grada“.

Kao što govori i sam naziv, spot za pjesmu je snimljen u Grožnjanu, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović.

Voditelj večeri bio je Adriano Šćulac, koji je Šćike i Alena Vitasovića pohvalio kao svojevrsne čuvare i promicatelje istarske tradicije i narječja. Promociju spota i pjesme uveličali su i prijatelji iz klape Labin izvevši nekoliko pjesama.  

Spomenimo i to da je za glazbu i aranžman na pjesmi Grožnjana grada zaslužan Tonči Horvat Hus (Baltazar) koji zbog nastupa u Zagrebu nije mogao prisustvovati promociji. Video spot, koji potpisuje Castor, uskoro će se moći vidjeti na brojnim televizijskim postajama kao i na YouTube kanalu, a pjesma na svima radijskim postajama. 

Šćike se zahvaljuju svima koji su pomogli u stvaranju pjesme i spota, kao i za promociju: Tončiju Horvatu Husu autoru pjesme i aranžmana, Castoru za snimanje i montažu spota, Alenu Vitasoviću na suradnji i odličan vokal, Barbari Ravnić i Katarini Mofardin za doprinos u video spotu, te Caffe baru Enigma, Vinima Bažon iz Gračišća i Frizerskom salonu Eli za pomoć u organizaciji promocije. 

Zoran Karlić i Adriano Šćulac
Zoran Karlić i Adriano Šćulac

Pjesmu možete poslušati OVDJE

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa