Jedini market na svijetu koji ima parking ali ga rampom ograđuje od kupaca

0
Na parkingu Puljanke u Pješčanoj Uvali uvijek slobodnog mjesta!
Na parkingu Puljanke u Pješčanoj Uvali uvijek slobodnog mjesta!

U potrazi za namirnicama slučajno zalutah, a više mi se to zasigurno neće dogoditi, i do Puljankinog marketa u Pješčanoj Uvali. Prva pomisao mi je bila, kada sam vidio spuštenu rampu na ulazu u prazno parkiralište, iako je bilo usred tjedna usred radnog vremena, da je market – zatvoren. No, ipak sam se uputio pješice, prije toga ostavivši automobil par stotina metara dalje, ispred rampe, provjeriti nije li u pitanju samo još jedan u nizu propalih marketa našeg gospodarstva, a koje je inače u usponu, samo ne zna što mu je danas.

Na moju radost, ali i iznenađenje, vrata marketa su se škripavo, ipak, otvorila. Gle, market ipak radi! A nijednog auta vani. Ok, osim onog jednog s propusnicom, valjda od prodavačice.

U dilemi, zbog kako rekoh par stotina metara udaljenog mi parkiranog auta, da li da sada ipak uzmem kilu ili deset kila namirnica, koje treba odnijeti s mukom do auta, odlučio sam se na lakšu varijantu. I tako isto još nekoliko zalutalih kupaca zisao a mnom. Vjerojatno iz nehaja oštetivši market za nešto novca zbog manje količine kupljenog. Ma boli gazdu k…, očito, pomislio sam si.

Po obavljenoj kupnji, na kasi sam ipak pokleknuo i začuđeno pitao prodavačicu kako to da postoji, valjda jedini market na svijetu, koji ima svoj parking ali ga rampom ograđuje od možebitnih kupaca, valjda u strahu od najezde istih? Nije mi znala dati odgovor. Ali mi je zato ljubazno dala dvije deblje najlon vrečice. Uz objašnjenje da mi tako neće puknuti vrečica, i ono malo kupljenih staklenki rasuti po podu praznog parkinga. Zaključio sam kupnju s mislima – ne vidite me više! (Napisao čitatelj)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa