Pet Puležanki u utrci za titulu Kraljica Jadrana 2015.

0
Isabella Rokvić, Tina Burić, Ena Dellabernardina, Luisa Lucrezia Ušić i Sara Dilber
Isabella Rokvić, Tina Burić, Ena Dellabernardina, Luisa Lucrezia Ušić i Sara Dilber

Dvanaest ljepotica okupilo se u Loparu na otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana 2015. koji će se održati 14. kolovoza na prekrasnoj velikoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati.

Među njima se nalazi i pet Puležanki: Isabella Rokvić, Tina Burić, Ena Dellabernardina, Luisa Lucrezia Ušić i Sara Dilber. Osim njih, u finale su ušle i Lucija Rak iz Šibenika, Sara Matec i Nina Jelenković iz Rijeke, Anamarija Juračić iz Crikvenice, Antonija Barišić iz Vodica, Katarina Muše iz Splita i Suzana Violić iz Dubrovnika.

Domaćin i pokrovitelj manifestacije je hotelsko poduzeće Imperial d.d. Rab, Općina i turistička zajednica Lopar te poznata vinarija Iločki podrumi koji su bili i domaćini prvog fotosessiona te ugostili finalistice u prekrasnoj rezidenciji. Voditeljske titule večeri su  poznate nam ljepotice Matea Vukmirović i Maja Curavić.

Isabella Rokvić
Isabella Rokvić

Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama marke „Rivage Line“ u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ s najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica  „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća  „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra športa i ljepote “Dea“ iz Zagreba. Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžira „Cvjetarna Lavanda“.

Tina Burić
Tina Burić

Aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda. Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja. Kraljica Jadrana 2015. dobiti će poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00kn, poklon bon od glavnog pokrovitelja hotelskog poduzeća „Imperial d.d. Rab“ te druge brojne vrijedne nagrade.

I Princeza  poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00kn te druge vrijedne nagrade, a II Princeza poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 2.500,00kn te druge vrijedne nagrade.

Ena Dellabernardina
Ena Dellabernardina

Na izboru Kraljice Jadrana 2015. uz glazbena imena poput Alena i Tare Bičević, posjetitelji imat će priliku uživati u nastupu popularne plesne skupine „Megablast“. Koreografiju izbora pomno je osmislila Marijana Dabo Percan iz modne agencije „Tijara“. Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinut će se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“. Za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ s najnovijim stilovima šminkanja. Na sjajan izlet uz dobro raspoloženje i živopisan krajolik vodi nas „Glass katamaran Grga“ koji će djevojkama predstaviti morsko dno Jadrana, gdje će zasigurno uživati u prizoru igre umiljatih dupina.

Luisa Lucrezia Ušić
Luisa Lucrezia Ušić
Sara Dilber
Sara Dilber

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa