Kako se Mlaggio iz Poreča osvetio Gregoru iz Tele 2?

0
Mladen Mlaggio Đaković
Mladen Mlaggio Đaković

Mladen Mlaggio Đaković, video snimatelj iz Poreča, imao je vrlo loše iskustvo s mobilnim operatorom Tele 2. Naime, dvije je godine morao plaćati pretplatu iako uopće nije imao signala. Nakon isteka ugovora odlučio se osvetiti Gregoru i to na vrlo inventivan i duhovit način – objavom pisma i videa na svom FB profilu.            

„Dragi TELE 2. Pitaš se kako sam te dobio? Pa lijepo! Nisam zvao s tvoje mreže!“, započeo je svoje otvoreno pismo Đaković, te nastavio:

„Taj zadnji poziv službi za korisnike je samo zahvala za ove dvije predivne godine krađe, nelogičnih računa i života bez signala. Sada smo na kraju tog mučnog putovanja. Naravno, da sam prekinuo ugovor morao bih platiti penale. Kakve fuckin penale??? .Ja?... .Ja da platim penale?

Ti si nacionalni koncesionar i jednostavno ne mogu se pomiriti s činjenicom da ja signala uglavnom nemam i da ne ispunjavaš dogovoreno u ugovoru. Nisam se mogao niti požaliti tvojoj službi za korisnike! Jer te ne mogu dobiti!!! Izdržao sam ugovor do kraja, a morao sam uzeti još jedan broj da bi uopće mogao razgovarati.

Dakle, mene si opljačkao, ali eto za kraj, porazgovarao sam malo sa tvojim gazdom... onom ovcom... prevarantom, demagogom i slatkoriječivim hibridom ovce i korporativnog službenika.

Ako i jedan potencijalni budući korisnik promijeni svoje mišljenje i ne pređe u tvoju mrežu, smatrat ću da smo 1:1. I nemojte slučajno micati post, kao zadnji put, jer je na mom zidu. Aloooooo, na mom zidu!“

Video snimku pogledajte OVDJE

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa