Na letu iz Pule za Manchester putnik pokušao otvoriti vrata

0
Avion Thompson Airwaysa
Avion Thompson Airwaysa

Policajac van dužnosti uspio je svladati ljutog putnika koji je u utorak usred leta između Pule i Manchestera pokušao otvoriti vrata, piše Manchester Evening News

Svjedoci navode kako je hrabri policajac u zrakoplovu aviokompanije Thompson Airways na letu TOM 2207 primijetio uznemirenost među putnicima te je odmah ustao i otišao vidjeti o čemu je riječ.

„ Putnik je bio vrlo uznemiren i nervozan“, ispričao je jedan od putnika koji je želio ostati anoniman.

Srećom, policajac ga je uspio svladati i smiriti situaciju, dok je zrakoplov zbog incidenta preusmjeren prema zračnoj luci Orly u Francuskoj. Čim su sletjeli, policajci su upali u avion i uhitili nervoznog putnika, a zrakoplov je nastavio prema Manchesteru u koji je stigao s gotovo dva sata zakašnjenja.

Zasad nije poznato koje je nacionalnosti putnik koji je pokušao otvoriti vrata kao ni razlog zbog kojeg se odlučio na takav čin.

„ Thompson Airways se želi ispričati za bilo kakve neugodnosti koje su putnici doživjeli na letu TOM2207 iz Hrvatske do Manchestera. Let je preusmjeren zbog incidenta s jednim putnikom te je isti udaljen s leta. Željeli bi podsjetiti da je cijelo vrijeme sigurnost naših putnika i posade naš prioritet i imamo nultu toleranciju na neprikladno ponašanje u avionu - priopćio je glasnogovornik Thompson Airwaysa. Potvrdio je da je zrakoplov u Manchester trebao sletjeti u utorak u 12.25, no stigao je u 14.15 sati, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa