U ponedjeljak pojačana kontrola brzine kretanja vozila

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave istarske najčešće greška vozača zbog kojih se događaju prometne nesreće s teškim posljedicama je nepropisna ili neprilagođena brzina. Najviše prometnih nesreća s poginulim osobama dogodio se na cesti gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 50 km/h,što ukazuje da vozači u naseljenim mjestima voze više od ograničenih i dopuštenih brzina.

Radi smanjenja broja prometnih nesreća, a posebno prometnih nesreća s poginulim osobama, na području cijele Policijske uprave istarske u ponedjeljak, 12. listopada 2015. godine, od 10 do 18 sati, policijski službenici u naseljenim mjestima i izvan naseljenih mjesta provest će prometnu akciju „Nadzor brzine kretanja vozila“. Pri tome će se pojačano obavljati nadzor vozača mlađe životne dobi i pojačano će se  sankcionirati prekršaji prekoračenja brzine, zbog kojih se događa najviše prometnih nesreća s poginulim osobama.

Kako bi se na cestama smanjio broj prometnih nesreća, a osobito nesreća s najtežim posljedicama, pozivamo vozače da poštuju prometne propise, a osobito da poštuju ograničenja brzine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa