Mirela Holy ipak neće u istarsku izbornu jedinicu

0
Mirela Holy s istarskim članicama svoje stranke (foto: Glas Istre)
Mirela Holy s istarskim članicama svoje stranke (foto: Glas Istre)

Mirela Holy bit će nositeljica izborne liste Oraha u prvoj izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima, dok će se ona u osmoj izbornoj jedinici sastojati isključivo od naših članova iz Istre i Rijeke. Žao nam je što se pojavljuju krive informacije - rekla nam je 12. listopada Dragica Pršo, predsjednica pulske gradske organizacije stranke Održivog razvoja Hrvatske (ORaH).

Naime, u dijelu medija pojavile su se informacije da se bivša ministrica zaštite okoliša Milanovićeve Vlade kani kandidirati u osmoj, istarsko-riječkoj jedinici, no Pršo veli da liste još nisu službeno predstavljene. "Čekamo zeleno svjetlo našeg izbornog stožera", rekla je Pršo.

Inače, predsjednica izbornog stožera 8. izborne jedinice je Daniela Buršić a nedavno su predstavljeni i glavni naglasci njihova programa. To su povećanje zakonom zajamčene plaće s 2.500  na 3.500 kuna, te - u lokalnim okvirima - rad na snižavanju financijskih opterećenja građana. To se prije svega odnosi na potrošačku košaricu, koja u Puli slovi za jednu od najskupljih u državi. (Kristian Stepčić Reisman)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa