Pula spremna za nevrijeme: Službe u pripravnosti, šahtovi pregledani

0
Uz grmljavinsko nevrijeme ponegdje bi mogla pasti veća količina kiše
Uz grmljavinsko nevrijeme ponegdje bi mogla pasti veća količina kiše

Zbog najavljenog jačeg oborinskog nevremena koje se očekuje tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, na sjevernom Jadranu tijekom noći izražena je mogućnost lokalnih pljuskova te bi uz grmljavinsko nevrijeme ponegdje mogla pasti veća količina kiše.

Stožer zaštite i spašavanja Grada Pule obavještava građane da su pulske komunalne službe izvršile pregled šahtova te su očišćeni slivnici na područjima pod ugrozom, a sve interventne ekipe su u stanju pripravnosti.

Djelatnici Pragrande d.o.o. preventivno su obavili tehnički pregled slivnika za odvodnju oborinskih voda te su očistili slivnike i oborinske kolektore na sljedećim lokacijama: Trg na mostu, Kolodvorska ulica, Ulica Veruda, Benussijeva ulica, dio Partizanskog puta, Polikarpova, Tomasinijeva i Arsenalska ulica te dionica Trg Republike – Marulićeva ulica.

Uz čišćenje slivnika, radi osiguranja protočnosti vode na kritičnim mjestima gdje se slijeva značajna količina oborina tijekom izrazito kišnih vremenskih razdoblja, izvršene su i pripreme ekipa i opreme.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa