Elena Puh Belci među 5 najbolje odjevenih hrvatskih političarki

0
Elena Puh Belci
Elena Puh Belci

Tko je najbolje odjevena hrvatska političarka? Prema anketi portala Zadovoljna.hr , koji je povodom Parlamentarnih izbora 2015. odlučio odabrati pet dama o kojima se najviše priča kada se govori o modnom ukusu i dobrom stilu, među prvih top 5 najbolje odjevenih političarki je i Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnica Grada Pule. Ona se našla među najljepše odjevenim hrvatskim političarkama Ingrid Antičević, Sunčane Glavak, Milanke Opačić i Josipe Rimac, piše portal Zadovoljna.hr.

Hrvatske političarke poput svojih inozemnih kolegica najčešće viđamo u poslovnim situacijama u kojima nose ženstvene kostime u crnoj, sivoj, plavoj ili bež boji. Neutralne nijanse upotpunjavaju trendi torbicama, maramama i štiklama, te decentnim nakitom,

Uoči Parlamentarnih izbora 2015. imaju malo slobodnog vremena, no u takvim trenucima odabiru ležerne hlače i traperice, tople veste i gležnjače, u kojima se osjećaju udobno i opušteno. Dakako, ne zaobilaze niti haljine – obično modele do koljena ili poda, koje nose na kulturnim manifestacijama i drugim svečanim događanjima.
Kada se priča o najbolje odjevenim političarkama u Hrvatskoj, na popisu se uvijek nađe osebujna članica Kluba zastupnika Socijaldemokratske partije Hrvatske Ingrid Antičević-Marinović koja iskače iz hrvatskog prosjeka odvažnim odabirima tkanina, uzoraka i boja.

Političare bi trebali više slušati nego gledati, ističu stručnjaci. No. kada su u pitanju dame iz domaće politike nemoguće je ne primijetiti njihove modne kombinacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa