Besplatne edukacije Poslovni uzlet grada Novigrada

0
Hotel Maestral
Hotel Maestral

Poslovni dnevnik i Grad Novigrad 6. studenoga organiziraju u hotelu Maestral besplatne edukacije Poslovnog uzleta grada Novigrada namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i svim zainteresiranima. Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni i regionalni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv. Također, možetesaznati  sve aktualne informacije vezane za restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, educirati se o financijskim instrumentima i aktulnim poticajima za investicije ili pak kako do sredstava za energetsku učinkovitost, a  edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnovama digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Predavači su renomirani stručnjaci koji dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Privredne banke Zagreb, Hrvatskog Telekoma, Ministarstva poduzetništva i obrta, Konter savjetovanja, Ramira i AZ Factoringa.

Detaljnije informacije i program edukacija dostupan je ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika, koji je pokrenut početkom 2014. godine,  a uz sve veći interes poduzetničke zajednice te jedinica lokalne i regionalne samouprave nastavljen je i u 2015. godini u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavajuda su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poslovni dnevnik ovim projektom želi poduzetnicima omogućiti besplatno stjecanje dodatnih i specijalističkih znanja i vještina kako bi postali konkurentni na globalnom tržištu. Također, Poslovnim uzletom promiče se pozitivna poduzetnička klima i trajno mijenja javna percepcija poduzetnika i poduzetništva u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju. (Sponzorirani tekst)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa