Planet Sport i Lav uspješni na kickboxing turniru u Topuskom

0
KBK Plamet Sport
KBK Plamet Sport

Proteklog vikenda na kickboxing turniru u Otvoreni kup Topusko 2015 u Topuskom okupila su se 124 borca iz 17 klubova iz Hrvatske i Bosne Hercegovine  gdje je pulski Planet Sport ostvario odličan ekipni uspjeh u pointfightingu ukupno nadjačavši klub domaćin Tigar iz Karlovca. Mladi su puljani nastupili u point fightu i light contactu.

Stariji kadet Dino Šeperović u disciplini light contact - 42 kg osvojio je zlato, dok je u point fightu stigao do bronce. Starija kadetkinja Karin Kariko u point fightu -60 kg osvaja zlato, isto kao i u light contactu stiže do dva zlata i to u težini -60 kg i -65 kg, te je ujedno i najbolja starija kadetkinja u toj disciplini.

Kod mlađih kadetkinja u pointfightu -47 kg Sara Kutić osvaja srebrnu medalju, a Sarah Budičin u -42 kg brončanu medalju. U težini -37 kg Dora Andrić i Eva Uhač stižu do bronce. Kod mlađih kadeta point fight +47 kg Din Redžić osvaja broncu,  Michael Stenta u -47 kg osvaja broncu , a u - 42 kg osvaja srebro, Alek Kušar u -32 kg osvaja srebro, Sandi Stenta u -28 kg osvaja broncu. Kod mlađih kadetkinja početnica Korina Višković u kategoriji + 47 kg osvaja brončanu medalju, a u težini -47 kg Sara Kutić osvaja zlato a Sarah Budičin srebro, kod težine -37 kg Eva Uhač osvaja zlato, a Dora Andrić srebro. Kod mlađih kadeta početnika + 47 kg Din Redžić osvaja srebro, u -28 kg Sandi Stenta osvaja zlatnu medalju. U najmanjoj uzrasnoj kategoriji djevojčica +32 kg borila se Martina Grabar koja je za bod izgubila borbu za medalju, u -25 kg Hana Zuber je brončana, a kod dječaka +32 kg Alek Kušar za jedan bod gubi borbu za medalju, a u -32 kg osvaja zlatnu medalju, Hanan Redžić u -22 kg osvaja srebro. Kod djevojčica početnica +32 kg Martina Grabar osvaja zlato, a u -28 kg Hana Zuber srebro.

Trener Edi Višković zadovoljan je nastupom svojih najmlađih pulena na Otvorenom kupu Topusko 2015. koji su zbrojem medalja osvojili i ukupno prvo mjesto u point fight  tako da nije nedostajalo veselja po završetku turnira a stariji kadeti su u light contaktu za klub ekipno osvojili treće mjesto. Većini njih ovo je bio i prvi susret s pravim borbama na turniru, a slijedeći test očekuje ih na Prvenstvu županije.

KBK Lav
KBK Lav

Lavovi osvojili deset medalja

U Topuskom je nastupila i najmlađa borbena ekipa pulskog Kickboxing kluba „Lav“. Sedam mladih lavova je izvrsnim nastupom osvojilo deset medalja i pehar za najbolju natjecateljicu turnira.

Turniri ove vrste su idealni za natjecatelje koji se odvaže po prvi put kročiti na borilište. Tako je i jedan od najmlađih natjecatelja pulskog Kickboxing kluba „Lav“, sedmogodišnji Borna Šarić svoj prvi nastup kojega je željno iščekivao, završio osvajanjem brončane medalje.

Najuspješnija od ekipe Lava je bila mlada desetogodišnja lavica Jana Kalfić koja je nastupila u svojojmlađekadetskoj konkurenciji gdje je uvjerljivim pobjedama osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju te na temelju rezultata proglašena najuspješnijom mlađom kadetkinjom na turniru. Jana se oprobala i u kategoriji starijih kadetkinja (13-15 godina) gdje je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

Ostvareni su slijedeći rezultati:

Jana Kalfić, mlađe kadetkinje -42kg - 1. mjesto
Loren Domba, mlađi kadeti +47kg - 1. mjesto
Jana Kalfić, starije kadetkinje -46kg - 2. mjesto
Ankica Kovač, starije kadetkinje -65kg - 2. mjesto
Luka Hušak, stariji kadeti -42kg - 2. mjesto
Ivan Udović, mlađi kadeti -28kg - 2. mjesto
Ivan Tuka, mlađi kadeti -47kg - 2. mjesto
Borna Šarić, dječaci -22kg - 3.mjesto
Loren Domba, stariji kadeti -52kg - 3. mjesto
Ivan Tuka, stariji kadeti -52kg - 3. mjesto
Jana Kalfić – najbolja mlađa kadetkinja turnira

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa