Uređuju se javne površine po pulskim mjesnim odborima

0
Ulica Ljudevita Posavskog, MO Stoja
Ulica Ljudevita Posavskog, MO Stoja

U sklopu Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2015. godinu, kojega su sastavni dio male komunalne akcije predlagane od strane Vijeća mjesnih odbora, u tijeku je izvođenje radova na uređenju javnih površina, uglavnom pješačkih staza, zelenih površina i dječjih igrališta. Riječ je o dovršetku planiranih radova za 2015. godinu obuhvaćenih spomenutim Programom, odnosno Planom malih komunalnih akcija.

Pod malim komunalnim akcijama podrazumijeva se uređivanje i održavanje manjih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području pojedinog mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom. Financijska sredstva namijenjena financiranju ovih zahvata, kojima je na godišnjem nivou po pojedinom mjesnom odboru određen minimalni iznos od 70 tisuća kuna, te maksimalni  iznos od 130 tisuća kuna definirana su Odlukom o načinu financiranja mjesnih odbora i Plana malih komunalnih akcija mjesnih odbora na području grada Pule.

Navedene radove izvodit će trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula i Pula Herculanea d.o.o. 

Grad Pula kontinuirano tijekom godine provodi radnje kojima se povećava standard života Puljana a od velikog je značaja upravo izvrsna komunikacija i suradnja s mjesnim odborima.  Na taj način maksimalno se djeluje se na oplemenjivanje prostora po željama stanovnika pojedinih gradskih područja.

Ulica Ljudevita Posavskog, MO Stoja
Ulica Ljudevita Posavskog, MO Stoja
Tartinijeva ulica, MO Monte Zaro
Tartinijeva ulica, MO Monte Zaro
Tartinijeva ulica,_MO Monte Zaro
Tartinijeva ulica,_MO Monte Zaro

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa