Podignuta optužnica za ubojstvo sezonskog radnika u Novigradu

0
Uhićenje Ante Memića (foto: Večernji list)
Uhićenje Ante Memića (foto: Večernji list)

Protiv Ante Memića, 23 godišnjaka iz Ivanske kraj Bjelovara, Državno odvjetništvo u Puli podiglo je 26. studenog optužnicu zbog ubojstva 27-godišnjeg Marija Šarčevića u Novigradu potkraj srpnja ove godine. Šarčević, Požežanin koji je kao konobar godinama sezonski radio u Novigradu u ugostiteljskim objektima hotela Laguna, i optuženi Memić poznavali su se jer je i Memić nekada radio kao sezonac u Laguni, piše Večernji list.

Memić je, tvrdi tužiteljstvo, na Šarčevića nasrnuo nožem i zadao mu dvije ubodne rane u prsa i rame zbog kojih je preminuo. Uhićen je vrlo brzo nakon ubojstva, određen mu je istražni zatvor za koji je tužiteljstvo sada predložilo produljenje.

Tragični sukob dogodio se 29. srpnja u Ulici Murva , nadomak hotela Maestral u kojem je mladić ove sezone radio u pivnici Grill Sirena, kad se s prijateljem oko pet sati ujutro nakon izlaska u klub Element vraćao na spavanje.

Stanari kuća u ulici čuli su galamu i vidjeli tučnjavu, a potom i mladića na tlu kojem su liječnici Hitne pokušavali pomoći, no nažalost , izdahnuo je. Njegov je prijatelj također bio lakše ozlijeđen. Smrt mladića koji je bio omiljen na poslu, vrijedan i pošten radnik pa su ga odmilja zvali Milo dijete potresla je njegove kolege i prijatelje u Novigradu, a nekadašnji suigrači iz NK Požege bili su šokirani viješću o smrti mirnog mladića koji nikad ni sa kim nije imao problema niti je bio sklon tučnjavi i sukobima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa