Idućih godinu i pol dana rotor u Šijani bit će jednotračni

0
Rotor u Šijani
Rotor u Šijani

Zbog radova na izgradnji sustava odvodnje gornjeg dijela Šijanskog sliva kružnog toka u Šijani koji će započeti u ponedjeljak 30. studenog 2015. godine, unutarnja prometna traka kružnog toka tog će dana biti zatvorena za sav promet od jutarnjih sati, dok će se u popodnevnim ponovno omogućiti normalno prometovanje, a promet će regulirati djelatnici prometne policije.

Zbog potreba izgradnje, tog će dana biti zatvoren i odvojak koji od Ulice Prekomorskih brigada (iz smjera Velog vrha) vodi prema križanju Ulice 43. istarske divizije (prema trgovačkom centru Kaufland). 

Od 7. prosinca 2015. godine privremenom regulacijom prometa unutarnja će prometna traka rotora biti ponovno zatvorena, dok će se vozila preusmjeriti na vanjski prometni trak. Budući da su sve prilazne ceste izvedene kao dvotračne, za promet će se zatvoriti njihova lijeva prometna traka (prije samog ulaska u rotor),  kako bi se rotoru, koji predmetnom privremenom regulacijom postaje jednotračni, prilazilo samo desnom prometnom trakom.

Privremena regulacija prometa na snazi će biti 18 mjeseci, do kada je previđeno trajanje radova na izgradnji sustava odvodnje gornjeg dijela Šijanskog sliva kružnog toka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa