Dva mladića teško ozlijeđena na Istarskom ipsilonu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se 3. prosinca oko 4.20 sati dogodila na Istarskom ipsilonu kod Lupoglava teško su ozlijeđena dvojica 21-godišnjaka. Nesreća se dogodila kada je 21-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom Renault, riječke registarske oznake, čija je važnost prometne dozvole istekla, bez položenog vozačkog ispita i dok je u organizmu imao 0.51 promila alkohola.

Renault se kretao iz smjera Lupoglava prema Cerovlju te je vozač, zbog neprilagođene brzine kretanja, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u stijenu s desne strane, nakon čega se automobil vratio na kolnik, prešao na lijevu prometnu traku i prevrnuo se.

Vozač i njegov 21-godišnji suvozač prevezeni su zbog zadobivenih ozljeda u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni. Radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Za vrijeme obavljanja očevida, od 4.30 do 6.55 sati, za sav je promet bila zatvorena dionica Istarskog ipsilona od Lupoglava prema Cerovlju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa