Pula dijelila prostorije na kolodvoru

0

Grad Pula odlučivao je od rujna do prosinca o statusu nekoliko svojih poslovnih prostora. Poslovni prostor u Ulici velog Jože br. 22 površine 120,96 kvadratnih metara, dan je na uporabu Domu za odrasle osobe "Vila Maria" u svrhu organiziranja dnevnog centra za psihički bolesne osobe kroz realizaciju projekta "Podrška u zajednici TRIP B". "Vila Maria" neće morati plaćati nikakvu naknadu za korištenje jer obavljaju poslove od interesa za Grad, no morat će plaćati režije i komunalnu naknadu.

Pod sličnim je uvjetima Ustanovi za zapošljavanje osoba s invaliditetom dodijeljen prostor na Trgu 1. istarske brigade (autobusni kolodvor), radi organizacije zaštitne radionice Tekop. Na istoj lokaciji poslovni prostor imat će i prijevoznik Brioni Pula.

Poduzeću Pula Parking dano je na uporabu zemljište sa zgradom, servisnom radionom i nadstrešnicom površine 2.300 metara kvadratnih u Premanturskoj ulici. Udruzi za borilačke vještine Krav Maga dodijeljen je prostor u Trinajstićevoj ulici, bez naknade pod uvjetom da o vlastitom trošku izvrše adaptaciju.

Brionki d.d. dozvoljeno je davanje u podzakup prostora na Trgu 1. istarske brigade, a poslovni prostor u Ulici sv. Mihovila dan je bez naknade Zavodu za javno zdravstvo, koji ga je već koristio na određeno vrijeme. Prostorije koje na kolodvoru koristi Pulapromet ponovno su mu dodijeljene na uporabu, također bez naknade, radi obavljanja djelatnosti od interesa za Grad. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa