Započinje uređenje igrališta Osnovne škole Centar u Puli

0
Igralište Osnovne škole Centar
Igralište Osnovne škole Centar

Uz brojna uređenja sportskih zona na području Pule, u Držićevoj ulici 29. siječnja započinju radovi uređenja sportskog igrališta Osnovne škole Centar. Na navedenoj lokaciji, čiji su korisnici pretežito polaznici škole i članovi sportsko-rekreativnog društva Stari Grad, izvest će se radovi na postavljanju rasvjete igrališta, uklonit će se postojeća derutna ograda i zamijeniti novom, izvršit će se ostala manja uređenja, te će urediti  pristup za vatrogasna vozila za objekte koji se nalaze u okruženju.

Za sve planirane radove ishodovane su potrebne suglasnosti nadležnog Konzervatorskog odjela u Puli i ugovoren arheološki nadzor. Radove će izvoditi Pulaparking d.o.o. Pula, trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula te trgovačko društvo Vintijan d.o.o. Pula. Procijenjena vrijednost investicije iznosi nešto više od 400 tisuća kuna, a sam završetak radova ovisit će o dinamici izvođenja pojedinih faza.

Za vrijeme izvođenja radova u blizini škole odvijat će se promet vozila i strojeva za potrebe gradilišta stoga se i ovim putem pozivaju učenici škole da se iz sigurnosnih razloga ne zadržavaju u blizini i na samom gradilištu, a o tome će i škola obavijestiti učenike i roditelje. Također, pozivamo sve sudionike u prometu na pojačani oprez za vrijeme izvođenja radova i poštivanje regulacije prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa