Damir Kajin: Rat dosjeima je tek krenuo

0
Damir Kajin
Damir Kajin

„Crnoja nikad nije smio biti predložen za ministra. Sam je trebao odbiti tu čast jer je znao da mu neće dati mira“, komentirao je najnovije događaje na svom Facebook profilu Damir Kajin, nastavivši s pitanjem kako se sada mnogi pitaju odakle medijima toliko informacija o Crnoji.

„Jednostavno, netko je iz MUP-a i PNUSKOK-a sa sobom ponesao više stotina dosjea. Što to znači? Sutra će ovi koji su dobili vlast otvoriti one koji su bili obrađivani, a nije ih se smjelo dirati jer pripadaju Hrvatskoj Raste, od SDP-a do IDS-a. Rat dosjeima je tek krenuo. Za sada bivša vlast vodi 1:0“, kazao je Kajin, te nastavio:

„Crnoja je imao dijagnozu da je nesposoban za rad, a Matić da boluje od PTSP-a. Crnoja nije počeo graditi kuću, kao da su oni koji su dolazili do desetina hektara u Istri tu zemlju stavili u funkciju... Prokuristi Jakupi klana su također u sukobu interesa. Oni koji su iz SDP-a prebacivali novac u Lihtenštajn, a PNUSKOK sve zna, također su u sukobu interesa. Oni koji su iz javnih poduzeća u Istri izvlačili novac za PR i svoje medije su također u sukobu interesa. Oni koji su čistili HRT od nepoćudnih novinara 2012. također su u sukobu interesa... Jadna naša Hrvatska. Ovo je najgori saziv Sabora od 90-e naovamo. DORH je produžena ruka politike, a HRT onih koji su do jučer vladali... Sve je jadno, žalosno i sva je sreća da rukometna reprezentacija čini čuda“, zaključio je predsjednik Istarskih demokrata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa