Kreću prijave za 3. dječji pjevački festival Pula pjeva

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Dječji pjevački festival „Pula pjeva“ nastavlja se treću godinu zaredom, a prijave za audicije započinju u ponedjeljak, 1. veljače te će trajati do 25. veljače 2016. godine. Svi zainteresirani svoj popunjeni obrazac Prijavnice mogu poslati na e-mail: djecjifestival@pula.hr.

Audicije će se održati u dvorani Društva „Naša djeca“ (Radićeva 22) u petak, 26. veljače 2016. u 17.00 sati za učenike od V. do VIII. razreda osnovnih škola te u subotu, 27. veljače 2016 u 10.00 sati za učenike od I. do IV. razreda osnovnih škola, a od 11. 30 sati nadalje za učenike srednjih škola.

Naime, projekt pjevačkog festivala pokrenut je još 2014. godine s ciljem da se kod djece potakne kreativnost, pretvori u umjetnički izričaj te na takav način utječe na samopouzdanje, samopoštovanje i afirmaciju pojedinca u društvu. Ovim festivalom dodatno se oplemenjuje ponuda Grada, koji već niz godina ponosno nosi titulu „Grada-prijatelja djece“, a koja je usmjerena isključivo prema najmlađim sugrađanima.

Projekt je to kojega podržava i provodi Grad Pula uz organizacijski potporu i stručno vodstvo Studija glazbene kreativnosti "Čarobna frula" i pulskog društva Naša djeca. Za realizaciju projekta imenovan je Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove obavljat će Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Pule.

Sve informacije o dječjem festivalu „Pula pjeva“, tijeku prijave i kriterijima možete pronaći na službenoj web stranici Grada Pule: www.pula.hr pod rubrikom Izdvojeno.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa