IDS nadmoćno pobijedio na izborima za mjesne odbore u Puli

0
Kandidati koalicije „Za Pulu – Forza Pola“
Kandidati koalicije „Za Pulu – Forza Pola“

"Nadmoćna pobjeda IDS-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora Pule nedvojbeno pokazuje našu snagu, organiziranost i spremnost da odgovorno upravljamo našim gradom, te potvrđuje činjenicu da nam je svaki mjesni odbor, svaki kvart, svaka ulica i svaki žitelj našeg grada zaista bitan!“, izjavio je predsjednik IDS-a Pule Valter Boljunčić.

Predsjednik IDS-a Pule zahvalio se svim građankama i građanima Pule koji su se odazvali na ove izbore i svima onima koji su povjerenje dali koaliciji „Za Pulu – Forza Pola“, koju čine HNS, ISU, Zeleni Savez – Zeleni, BDSH, Istarski Laburisti.   

- Veliko hvala našim partnerima, brojnim političkim strankama, predstavnicima nacionalnih manjina te udrugama koje su poduprijeli naš put.  Hvala i svim volonterima, aktivistima, članicama i članovima bez kojih ne bi bilo ove izborne pobjede!

Naime, prema neslužbenim rezultatima izbora za Vijeća mjesnih odbora Pule, IDS i partneri osvojili su apsolutnu većinu u 14 od 16 mjesnih odbora, dok u jednom mjesnom odboru (Veli Vrh) IDS ima najveći broj glasova ali podjednak broj mandata kao drugoplasirana lista,  a u Štinjanu druga je politička opcija. Koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ ukupno je osvojila 97 mandata od 146.

Predsjednik IDS-a Pule Valter Boljunčić naglasio je da je ovaj  izvrstan izborni rezultat „potvrda da radimo dobar posao u gradu i u mjesnim odborima, te da je odraz  našeg dosadašnjeg rada i dokaz da su građani zadovoljni i načinom i radom funkcioniranja Mjesnih odbora.“

- Raduje nas, ali i obvezuje, činjenica da su građani prepoznali rezultate koji stoje iza našeg rada i ponovno nam ukazali povjerenje, izjavio je Boljunčić dodajući da rezultati ovih izbora „nas obvezuju i motiviraju da budemo i dalje ustrajni u ostvarenju svih onih programa koje smo si zadali u ovome mandatu“.

Zaključuje kako će se  izabrani predstavnici koalicije „Za Pulu – Forza Pola“ baviti konkretnim stvarima i raditi svakodnevno na ostvarivanju potreba i želja svih građana Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa