U novoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa tri para iz Istre

0
Verica i Dragan Jovanović iz Ližnjana
Verica i Dragan Jovanović iz Ližnjana

Večeras počinje treća sezona RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj", u kojem se ovaj put kandidati natječu u parovima. Parovi će biti podijeljeni u dva toma - bijeli i crveni. Bijeli tim će braniti boje priobalja, dok će crveni tim predstavljati kontinentalnu Hrvatsku.

U bijelom timu natječu se i tri para iz Istre. Supružnici Branka (60) i Vladimir Pantović (59)  iz Poreča, Irene Išić (41) i Doris Vitasović (19) buduće snaha i svekrva iz Pule, te Verica (32) i Dragan Jovanović (34) bračni par iz  Ližnjana.

Za Branku i Vladimira se može reći da je ih je sreća pomazila tek treći put! Naime, Vladimir je sebe i suprugu prijavio u sve sezone showa. Ove godine nije prošao „iz prve“, ali su on i Branka „uskočili“ kao zamjena za već izabrani par koji ipak nije mogao sudjelovati. Oboje obožavaju kuhati. Vladimir voli ribolov i vino, te često boravi u svojoj taverni, dok je Branka gazda u kući.

Doris je hotelijerska komercijalistica, karate prvakinja i trenira kick-boks. Njezina partnerica Irene je majka njezinog dečka, s kojom se odlično slaže. Svakodnevno se druže i mogu razgovarati o svemu.

Verica i Dragan vlasnici su doma za starije osobe i kafića. Obožavaju tetovaže i tarantule i svoje dvoje djece. Iako je Dragan dosta viši od supruge, Verica je zapravo gazda u kući. Voli mijenjati boju kose i frizuru, a nekada se bavila modelingom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa