Županija produljila rok za stipendije studentima slabijeg imovnog stanja

0
Sjedište Istarske županije u Puli
Sjedište Istarske županije u Puli

Istarska županija produljila je rok za dostavu prijava na Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja do 18. veljače 2016. godine. Istarska županija dodjeljuje 20 stipendija studentima slabijeg imovnog stanja za akademsku godinu 2015./2016. u mjesečnom iznosu od 1.100 kuna (za razdoblje od listopada 2015. do srpnja 2016. godine). Tekst Natječaja te Obrazac prijave na natječaj objavljeni su na službenim Internet stranicama Istarske županije.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti slabijeg imovnog stanja, s prebivalištem na području gradova ili općina Istarske županije, koji redovito studiraju na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima ili specijalističkim diplomskim studijima kao i sa njima izjednačenim studijima u inozemstvu.

Studenti koji namjeravaju podnijeti prijavu na Natječaj, istu mogu podnijeti zaključno do 18. veljače 2016. godine poštom preporučeno ili osobno na adresu: Istarska županija , Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu (s napomenom: Natječaj za dodjelu stipendija studentima), 52220 Labin, G. Martinuzzi 2.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa