Koncert Halida Bešlića u Labinu prekinut zbog smrti pjevača predgrupe

0
Prazna dvorana nakon tragičnog događaja
Prazna dvorana nakon tragičnog događaja

Koncert Halida Bešlića u Labinu prekinut je zbog tragičnog događaja koji je šokirao i rastužio sve u punoj sportskoj dvorani. Amir Bojkić Mrga, frontmen popularnog Mrga benda, koji su trebali nastupiti kao predgrupa, nakon što je pozdravio prijatelje iz Pule koji su došli na koncert i otpjevao nekoliko pjesama, odjednom je klonuo i srušio se na pod. Brzo je došla Hitna pomoć, pokušali su ga reanimirati, ali nažalost nije mu bilo pomoći.

Bojkić se već duže vrijeme borio s teškom bolešću, u zadnje mu se vrijeme stanje bilo pogoršalo pa je posljednjih tjedana Mrga bend znao nastupati sa zamjenskim pjevačem, ali njegova želja da nastupi prije svog glazbenog idola očito je bila prejaka. Amir je bio divna osoba, koji je besplatno pjevao na brojnim humanitarnim koncertima, glazba je bila njegov život, a sudbina je na kraju htjela da život i okonča na pozornici.

U takvim okolnostima koncert Halida Bešlića više nije mogao biti održan, a organizator nam je rekao da će se uskoro odrediti novi termin za koji će vrijediti kupljene karte za ovaj koncert. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa