Kliman: Hasanbegović je jako simpatičan, oporba pretjeruje

0
Anton Kliman
Anton Kliman

Ministar turizma Anton Kliman komentirao je slučaj kolege Zlatka Hasanbegovića, čiju je smjenu zatražila oporba. „Vrijeme je da se konačno okrenemo budućnosti . Najava oporbe da će, ne smjeni li ga premijer pokrenuti pitanje povjerenja ministru kulture u Saboru za mene je pretjerana“, rekao je Kliman za Media Servis.

Smatra i da je posao oporbe "da malo talasa", ali njihovi su napori, kako kaže, preuveličani. „ Čini mi se da je javnost umorna od toga, a ove svjetonazorske podjele treba prepustiti političarima. Meni je moj kolega Hasanbegović jako simpatičan i veselim se da ću ga vidjeti na sljedećim sjednicama vlade“ - rekao je Kliman.

Govoreći o svom resoru ministar smatra da s optimizom možemo gledati na nadolazeću sezonu. Kao dobar primjer istaknuo je Zadar koji u konkurenciji s 20 metropola proglašen najboljom europskom destinacijom ove godine prema portalu European best destination. Iza sebe je ostavio metropole poput Pariza, Rima, Berlina, Londona, Praga i Madrida.

„ Zadar potvrđuje svoj status na turističkom tržištu i to nas jako veseli. Mi znamo da nam je cijela država prelijepa, nažalost tu se staje. Puno je posla pred nama. Međutim, ovakva nagrada, kakvu je dobio Zadar, daje nam motivaciju da možemo natjecati se s najboljima i u tom natjecanju uzeti zlato“, rekao je za Media Servis ministar Kliman.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa