Tireli o izborima: Neka Končevski objasni kako planira voditi stranku

0
Nansi Tireli: Delegati će pametno odlučiti (foto: Novi list)
Nansi Tireli: Delegati će pametno odlučiti (foto: Novi list)

"Očekujem da će kolega Tomislav Končevski objasniti svoje tvrdnje i delegatima na unutarstranačkim izborima podastrijeti kako planira voditi stranku u iduće četiri godine", izjavila nam je predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli 19. ožujka, komentirajući izjavu svog protukandidata da vodi stranku u krivom smjeru.

"Kampanja za unutarstranačke izbore je takva, ali delegati će sigurno pametno odlučiti", dodala je.

Laburisti 20. ožujka u Zagrebu biraju novo vodstvo, i to predsjednika, za što se natječu dva kandidata, dva potpredsjednika, za što se natječe četiri kandidata te mjesto tajnika, na koje su se prijavila dva kandidata. Na unutarstranačkom planu Tireli će, bude li izabrana, jačati stranačku strukturu na nacionalnoj razini, odnosno lokalne organizacije.

"Mislim da smo stranka koja je pokazala da je jedina koja može danas u Saboru kvalitetno štititi interese najugroženijih skupina hrvatskog društva, odnosno radništva i socijale. Na to ćemo se koncentrirati u budućem radu", kazala nam je Tireli. Idući izbori u Hrvatskoj su oni lokalni, predviđeni za svibanj 2017. godine. (K.S.R.)      

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa