Grad Pula nastavlja s uređenjem Ulice Jasne Crnobori

0
Ulica Jasne Crnobori dobiva odvodnju (foto: Glas Istre)
Ulica Jasne Crnobori dobiva odvodnju (foto: Glas Istre)

U cilju povećanja kvalitete života stanovnika Ulice Jasne Crnobori (uz Medulinsku cestu) u jednom njenom dijelu ovog je tjedna u posao uveden izvođač na izgradnji prometne površine, oborinske odvodnje i javne rasvjete u dužini od oko 95 metara.

Dio radova u Ulici Jasne Crnobori u dužini od oko 140 metara, sukladno Potvrdi glavnog projekta, realiziran je prošle godine a radovi koji su trenutno u tijeku nadovezuju se na dosadašnju izgradnju prometnice, a sve kako bi se stanovnicima osigurala cjelokupna komunalna infrastruktura u Ulici Jasne Crnobori.
Izvođač radova je Tgt- Adriatik iz Pule kao najpovoljniji ponuditelj na provedenom javnom natječaju. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 736.893,63 kuna s PDV-om.

Podizvođač za elektromontažne radove javne rasvjete je El.pe.s 1 iz Pule, a podizvođač na kolničkoj konstrukciji Cesta. Glavni nadzor obavljat će društvo Pontifex, a ugovoreni rok izgradnje je 60 radnih dana.

Radovi će se odvijati sukladno Potvrdi glavnog projekta, izrađenoj izvedbenoj projektnoj dokumentaciji i Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2016. godinu.
Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti zabrana prometovanja na gradilištu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa