Nogometaš Plomina provaljivao i krao po stanovima

0
Igralište NK Plomin
Igralište NK Plomin

Nakon objave vijesti o uhićenju 26-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina A.K. pod sumnjom da je počinio devet kaznenih djela, i to dvije krađe, računalnu prijevaru i šest teških krađa, dobili smo novu informaciju koja će šokirati mnoge ljubitelje nogometa s Labinštine. Naime, uhićeni provalnik je napadač NK Plomin, koji se natječe u II. županijskoj nogometnoj ligi - centar.

Uprava kluba promptno je reagirala i odmah ga isključila iz kluba, a nakon što je izašao iz pritvora, obavijestili su ga da što hitnije vrati klupsku opremu. Ovaj bi primjer trebali slijediti i mnogi veći i poznatiji klubovi.            

Da podsjetimo, Adema K. se sumnjiči da je tijekom 2015. godine, u razdoblju od 7. studenog do 20. prosinca, u Ulici Matije Vlačića u Labinu, iz stana otuđio novac i cigarete, čime je oštetio 37-godišnjakinju za nekoliko stotina kuna.

Potom je iz stana u Ulici Kapelica otuđio novac, nakit i bankovnu karticu, s kojom je potom s bankomata podigao novac, čime je oštetio 56-godišnjaka za više desetaka tisuća kuna.

Također ga se sumnjiči da je u Ulici Balda Lupetina provalio u stan te otuđio nakit čime je oštetio 31-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 17. siječnja do 25. veljače ove godine provalio je u četiri stana u ulicama Matije Vlačića, Senari, Karla Kranjca, Matka Laginje te u kuću u Vozilićima, iz kojih je otuđio novac i nakit, čime je oštetio 50-godišnjakinju te dvije žene u dobi od  56 godina i dvojicu muškaraca u dobi od 40 i 68 godina za više desetaka tisuća kuna. Uhićen je u Loboriki 24. ožujka te u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa