Aktualna ponuda poslova na području Istre

0
Traže se osobe sa zanimanjem za IT i tehnologiju (foto: Ilustracija)
Traže se osobe sa zanimanjem za IT i tehnologiju (foto: Ilustracija)

Tvrtka Cresanka zapošljava Kuhara s minimalno jednom godinom radnog iskustva za pripremu toplih i hladnih jela na Cresu. Ako ste u potrazi za sezonskim poslom i smatrate da ste prava osoba za ovaj posao, pošaljite svoju prijavu putem MojPosao do 22. travnja.

Želite raditi u renomiranim restoranima u Istri? My Fides, agencija za zapošljavanje, za svog klijenta traži više osoba za poziciju Kuhara. Za obavljanje posla potrebno je relevantno radno iskustvo te brzina, pedantnost i odgovornost. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 7.500 do 15.000 kn i osiguran smještaj. Zainteresirani? Pošaljite prijavu do 25. travnja.

Aminess je novi brand društva Laguna Novigrad koje u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Trenutno imaju otvoreno radno mjesto Suradnika za upravljanje prihodima (Revenue Management Associate). Potrebne kompetencije osobe na ovoj poziciji su planiranje, organiziranje i sistematiziranje velikog broja podataka, izražene analitičke vještine, usmjerenost na kupca i rezultat te dobre prezentacijske i pregovaračke vještine. Prijavu možete poslati do 3. svibnja.

Pridruži se timu tvrtke Infobip! Zapošljavaju kandidate na dvije pozicije: Technical Sales Engineer i Search Engine Marketing Manager. Za radno mjesto Technical Sales Engineer potrebno je sljedeće: iskustvo u inženjerskim poslovima, velik interes za IT i tehnologiju, proaktivnost, sposobnost prepoznavanja želja i interesa klijenata i aktivno poznavanje engleskog jezika. Search Engine Marketing Manager osoba je koja posjeduje relevantno radno iskustvo, poznaje rad u Google Analyticsui Microsoft Excelu (pivot tablice, dijagrami, napredne funkcije), ima iskustva u A/B testiranju i testiranju platformi, veliku pažnju posvećuje detaljima i strateški razmišlja. Poslodavac zauzvrat nudi profesionalni razvoj, odlično okruženje, odlične klijente i izvrsne bonuse i povlastice. Na oglase se možete prijaviti do 25. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa