Miletić primio etno glazbenike Elis Lovrić i Franka Krajcara

0
Prijem u uredu gradonačelnika Pule
Prijem u uredu gradonačelnika Pule

Povodom Dana grada Pule, 5. svibnja, sedmu godinu za redom održat će se tradicionalni koncert u Istarskom narodnom kazalištu, a renomirane glazbenike i kantautore koji će ove godine nastupiti primio je 4. svibnja pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Riječ je o koncertu poznate kantautorice i diplomirane glumice Elis Lovrić koja će nastupiti zajedno s etno glazbenikom Frankom Krajcarom i gostima i to  višestrukim dobitnikom Porina Matijom Dedićem, pjesnikinjom Natašom Buršić Krajcar i pulskom pjevačicom Larom Demarin.

"Zbilja mi je drago da i ove godine povodom Dana Grada imamo jedan kvalitetan koncert za koji sam siguran da će ispuniti sva očekivanja i da će publika uživati u istarskom melosu koji godinama njegujete", kazao je Miletić. Ovim koncertom Elis Lovrić slavi deset godina glazbenog stvaralaštva na labinskoj ćakavici dok Franko Krajcar obilježava desetu godinu autorskog rada, a kako su i sami istaknuli, koncert je poklon Grada Pule svim građanima.

Inicijator koncerta Daniel Sponza podsjetio je kako su proteklih sedam godina povodom Dana Grada svoje godišnjice rada obilježili Anelidi, Bruno Krajcar, Gustafi, Livio Morosin te grupa Nola. Koncert u Istarskom narodnom kazalištu sutra počinje u 20.30 sati.

Elis Lovrić
Elis Lovrić
Franko Krajcar
Franko Krajcar

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa