Massimo Savić snimio novi spot za pjesmu Ostani tu

0
Massimo i band u Vinylu (foto: Tomislav Sporiš)
Massimo i band u Vinylu (foto: Tomislav Sporiš)

"Ostani tu" novi je radijski singl Massima Savića za koji je tijekom vikenda, u prostoru zagrebačkog kluba Vinyl, snimljen videospot. Režije se i ovoga puta uhvatio Massimov dugogodišnji suradnik i prijatelj Radislav Jovanov Gonzo. Zajedno su surađivali na spotovima „Suze nam stale na put“, „Tišina“, „Iz jednog pogleda" i mnogim drugim. Massimu, kojeg smo navikli gledati u ulozi protagonista, ovoga se puta na snimanju pridružio i cijeli bend.

Pjesmu „Ostani tu“ napisao je kantautor Dalibor Prochazka, koji je prije par godina sa svojim bendom „otvorio“ Massimov valentinovski koncert u Domu spotova. Slijedeći Massimov koncert održat će se 21. svibnja u Areni Varaždin. Riječ je o aktualnoj koncertnoj turneji koja je oplemenjena suradnjom sa Zagrebačkim solistima i gostovanjem saksofonista Igora Geržine. Pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj, ono je što se sprema 21. svibnja od 20.30 sati, u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Massimo je rodom iz Raše, bio je član grupe Metal Guru, oformljene oko labinske udruge Labin Art Express a slavu je stekao osamdesetih godina 20. stoljeća u novovalnoj grupi Dorian Gray.

Foto: Tomislav Sporiš
Foto: Tomislav Sporiš
Foto: Tomislav Sporiš
Foto: Tomislav Sporiš

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa