Tražite sezonski posao? Pogledajte ponudu i pošaljite prijavu!

0
Kućni majstor traži se u tvrtki AFM
Kućni majstor traži se u tvrtki AFM

Hoteli Njivice zapošljavaju Konobara sa završenom ugostiteljskom školom (SSS, smjer konobar) ili jednogodišnjim iskustvom na poslovima konobara i barmena. Prednost imaju kandidati koji poznaju njemački jezik. Poslodavac nudi smještaj i 2 topla obroka dnevno. Rok prijave: 25. svibnja.

Laguna Novigrad, društvo koje u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa, za novi brend Aminess zapošljava Zamjenika voditelja restorana. Idealan kandidat ima razvijene vještine organizacije i prezentacije te prodaje ugostiteljskih proizvoda. Opis posla i detalje pogledajte na MojPosao. Rok prijave: 30. svibnja. Ukoliko ste električar ili strojarski tehničar po struci, zaposlite se u tvrtki AFM koja traži više izvršitelja na poziciji Kućni majstor/ tehničar u hotelu ili kampu. Od kandidata se traži iskustvo u radu s održavanjem rashladnih sustava, grijanja i ventilacije prostorija, a poslodavac nudi smještaj. Mjesto rada: Vrsar, Rovinj, a rok prijave 23. svibnja.

Mare&Mons u Malinskoj poznat je po opuštenoj i obiteljskoj atmosferi što jako brzo prepoznaju i zaposlenici. Najbolje rezultate postižu pozitivne, vesele osobe koje samostalno rješavaju sve zadatke. Za radno mjesto Šef recepcije/ recepcioner poslodavac nudi plaću od 5.000 do 5.800 kuna te smještaj i besplatan ručak. Prijavite se što prije! Renomirana tvrtka Conty, zastupnik nekoliko vodećih kompanija iz drvne branše u trgovini i proizvodnji, zapošljava komercijalista za Istarsku županiju. Opis posla odnosi se na analizu i širenje tržišta, praćenje trendova i konkurencije. Od kandidata se traži orijentiranost na rezultat, fleksibilnost te samostalnost. Detalje pogledajte na MojPosao, a rok prijave je 20. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa