Vesna Grubešić iz Loborike hrvatska poduzetnica godine

0
Vesna Grubešić, Katica Hauptfeld i Irena Orlović (foto: Jutarnji list)
Vesna Grubešić, Katica Hauptfeld i Irena Orlović (foto: Jutarnji list)

U povodu Svjetskog dana poduzetnica Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG 23. svibnja je održala svečanost na kojoj su dodijeljene godišnje nagrade za poduzetnicu i menadžericu godine, te poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva, donosi Jutarnji list.

Poduzetnicom godine proglašena je Vesna Grubešić osnivačica obiteljskog obrta za preradu kravljeg i ovčjeg mlijeka i mliječnih proizvoda iz Loborike.

Poduzetnica u kategoriji socijalnog poduzetništva je Irena Orlović koja je kao roditelj djeteta s poteškoćama u razvoju, uvidjevši da u Hrvatskoj nedostaje literature koja bi pomagala roditeljima u sličnoj situaciji, okupila stručni tim i pokrenula izdavačku kuću "Harfa".

Menadžerica godine je Katica Hauptfeld, osnivačica i direktorica turističke agencije "Katarina line" d.o.o. iz Opatije koja godišnje s 50 brodova organizira krstarenje Jadranom za više od 35000 turista.

Zahvalivši na priznanjima sve tri nagrađene poduzetnice istaknule su kako su u posao krenule same, odnosno samo uz potporu svojih obitelji, uglavnom supruga, ali da se trud isplatio. Ako vjerujete u svoj san, onda će se on i ostvariti, poručile su mladim ženama koje razmišljaju o poduzetničkim vodama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa