Ovotjedna top ponuda poslova u Istri

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

MojPosao i ovog tjedna izdvaja atraktivne oglase za posao. Jedan od najboljih hrvatskih poslodavaca prema ocjeni vlastitih zaposlenika, Deichmann d.o.o., traži prodavača za poslovnicu u Puli. Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 14. lipnja. Hoteli Njivice traže osobu za rad na recepciji. Od kandidata se očekuje relevantno radno iskustvo, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost.

Svoju prijavu možete poslati putem portala, najkasnije do 11. lipnja. Mlinar zapošljava veći broj djelatnika u Zagrebu, Zadru, Rovinju i Poreču. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest mjeseci, a u pitanju je stalni radni odnos. Životopis i molbu dostavite putem linka za prijavu.

Ukoliko imate iskustva u rad s bazama podataka, prijavite se za posao Software Developera u tvrtki Labirint d.o.o. Pripremite životopis na engleskom jeziku i pošaljite ga najkasnije do 2. srpnja. Holcim Hrvatska traži voditelja proizvodnje za kamenolom Plovanija, Buje. Položeni ispit iz rudarstva je uvjet, a iskustvo rada na sličnim poslovima je prednost. Još dodatnih informacija možete pronaći u oglasu.

Prije prijave na oglase, bacite još jednom pogled na svoj životopis. Životopis ima samo jedan zadatak, a to je zadiviti poslodavca, stoga je izuzetno bitno da je ažuriran, uredno strukturiran i bez nepotrebnih informacija. Savjete i primjere životopisa možete pronaći u rubrici Šalabahteri na portalu MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa