Stigao FlixBus: Iz Pule u München za 29 eura

0
FlixBusovi autobusi povezuju oko 30 gradova Hrvatske s oko 40 gradova u Sloveniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj
FlixBusovi autobusi povezuju oko 30 gradova Hrvatske s oko 40 gradova u Sloveniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj

FlixBus – europski br. 1 u autobusnom prijevozu stigao je i u Hrvatsku! Od 16. lipnja povezuje svakodnevno Pulu, Rovinj, Poreč i Umag sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom. Do Ljubljane tako putujete za 11 eura, a do Münchena za 29 eura. Iz tog grada, inače jednog od najvećih europskih čvorišta, putovanje se može nastaviti do Amsterdama, Pariza ili čak Londona.

Trenutno FlixBus povezuje oko 30 gradova Hrvatske s oko 40 gradova u Sloveniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj. Hrvatska će uskoro biti povezana dnevnim i noćnim linijama sa svim većim gradovima diljem Europe, ali i gradovima unutar države.

Putnici iz cijele zemlje će profitirati od zelenih autobusa, putovati po prihvatljivim cijenama i imati otvoren pristup najvećoj europskoj mreži autobusnih linija. FlixBus čini razliku prije svega u udobnosti, ali i sigurnost u autobusu na međugradskim i međunarodnim putovanjima.

Stoga svaki FlixBus osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, mogućnost kupovine napitaka i grickalica u autobusu, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate. Gotovo 35 milijuna putnika koristilo je usluge FlixBusa kroz 100 tisuća dnevnih veza u osamsto destinacija i 19 europskih zemalja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa