Poslovi u Istri: U ponudi je više od 260 oglasa!

0
Riblji restoran u Funtani traži pomoćnog radnika (foto: Ilustracija)
Riblji restoran u Funtani traži pomoćnog radnika (foto: Ilustracija)

Izdvajamo ovotjednu ponudu poslova na području Istarske županije: Tvrtka Pre-line traži komercijalnog suradnika u ljekarnama za potrebe informiranja kupaca o pravilnim higijenskim navikama i njezi kože. Nije nužno obrazovanje s područja medicine i farmacije, no poželjno je iskustvo u prodaji. Svoju prijavu pošaljite već danas putem MojPosao portala.

Na području grada Vodnjana se traži skladištar u stalni radni odnos. Od kandidata se očekuje godina dana radnog iskustva i poznavanje rada na računalu. Svoju prijavu možete poslati do 30. lipnja putem oglasa na MojPosao portalu. Isti poslodavac je u potrazi i za vozačem motornog vozila.

Traži se više osoba za poslove čišćenja poslovnih prostora u Zagrebu, Osijeku, Puli, Poreču i Varaždinu. Poslodavac osigurava naknadnu za prijevoz, a svoju prijavu možete poslati putem linka. Riblji restoran u Funtani vas poziva na prijavu za posao pomoćnog radnika u kuhinji. Plaća je od 5.000 kuna, a moguć je i stalni radni odnos.

Trgovina obuće MASS traži prodavače za prodavaonicu u Puli. Pošaljite svoj životopis i zamolbu putem MojPosao portala, najkasnije do 25. lipnja. Preostalih 260 oglasa za posao možete pronaći na www.moj-posao.net, kao i savjete za što uspješniju prijavu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa