U Poreču izabrani novi Miss i Mister turizma Hrvatske

0
Pobjednici s Borisom Kosmačem i predstavnicom Avona
Pobjednici s Borisom Kosmačem i predstavnicom Avona

U predivnom Clubu Palazzo u Grand Hotelu Palazzo u Poreču 9. srpnja održao se finalni izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Novookrunjena Miss turizma, koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu mlada je Lara Vukušić, a Mister turizma Jakov Vranković, oboje iz Splita, koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami.

Voditelji večeri bio je izvrstan tandem Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, porečkog The Voicea Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer.       

Finalisti izbora nosili su najnovije kolekcije modnih kuća Oktan, Jeordie's Peperoncina, Kik, modnog salona Carisma, kupaće kostime Pletix te obuću Converse i salona cipela Fas.

Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske godinama je najrespektabilniji modni izbor koji uz modu promovira i hrvatski turizam u zemlji i svijetu. Pobjednici izbora, osim što će predstavljati Hrvatsku u svijetu, postaju zaštitna lica za brandove Automaritea, Avon, Crystal Nails, Desidero by Malagić, SC Lučko te Selectbox.

„Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Hong Kongu i Panami“, rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika.

Ovogodišnji je izbor održan pod visokim pokroviteljstvom Grada Poreča i TZ Poreč uz generalno pokroviteljstvo Grand Hotela Palazzo. (Foto: Nenad Šimunić)

Pobjednici: Lara Vukušić i Jakov Vranković
Pobjednici: Lara Vukušić i Jakov Vranković
Boris Kosmač i Vlatka Pokos
Boris Kosmač i Vlatka Pokos
Gordan Gregurović
Gordan Gregurović
Karma
Karma
Izlazak u kupaćim kostimima
Izlazak u kupaćim kostimima

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa