U Vozilićima kraj Labina smrtno stradao Klaudio Belušić

0
Nesreća se dogodila nekoliko stotina metara prije kružnog toka Vozilići
Nesreća se dogodila nekoliko stotina metara prije kružnog toka Vozilići

U padu s motocikla koji se 13. srpnja oko 21.30 sati dogodio na cesti Vozilići – Labin, između Stepčići i kružnog toga, smrtno je stradao 53-godišnji njemački njemački državaljanin Klaudio Belušić. Nesreća se dogodila nekoliko stotina metara prije kružnog toka Vozilići, blizu mjesta gdje je već duže vrijeme parkiran napušteni automobil sa slovenskim tablicama.

Motocikllist je vozio na motociklu marke Yamaha iz pravca Vozilići prema Labinu. Po izlasku iz blagog  lijevog zavoja, vozač je izgubio nadzor nad motociklom, izašao van kolnika, udario u prometni znak i zemljani nasip te proklizio na lijevi bok i vratio se na kolnik gdje se zaustavio. U nesreći je vozač motocikla zbog zadobivenih teških ozljeda oko 22,15 sati preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći na putu za KBC Rijeka.

Nesreći je sigurno kumovao i sklizak kolnik uslijed kiše koja je počela padati tijekom večeri. Na mjesto događaja došla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika Maja Krahulec, a tijekom očevida promet se odvijao jednim prometnim trakom.

Klaudio Belušić živio je u Njemačkoj, a roditelji su mu porijeklom s Pićanštine. U Istri je često boravio nakon što je kupio kuću u Zustovićima kod Plomin luke. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa